20.07.2021

Hïvy en EFC maken Hard Seltzer

In het kader van onze nationale feestdag, stellen wij graag één van onze Belgische klanten voor. Hïvy is een Hard Seltzer, een licht-alcoholisch bruiswater met een frisse, fruitige smaak. De productie van dit 100% Belgische product maakt gebruik van onze filtratietechnieken, toegepast op hun specifieke noden.

EFC Belgium heeft jarenlange ervaring in vloeistoffiltratie, en specifiek in de drankensector. Ons uitgebreid filtergamma biedt een oplossing voor de filtratie en zuivering van al uw soorten vloeistoffen, ongeacht of de onzuiverheden een natuurlijke oorsprong hebben of het gevolg zijn van het productieproces. Onze specialisten voeren specifieke studies uit door een testinstallatie ter beschikking te stellen en de resultaten hiervan te interpreteren, te valideren om daarna op te schalen. De innovatie en mogelijkheden in deze sector zorgen voor de ontwikkeling van nieuwe producten zoals deze.

 

Een standaard behandeling bestaat uit een partikel filtratie, gevolgd door een actiefkool behandeling voor het perfecte resultaat. Op basis van uw procesparameters, product eigenschappen en doelen bekijken we samen met jou wat voor de beste oplossing is. Welke vorm van filtratie en welke type actief kool voor u het best werken. Op die manier dragen ook wij bij aan het succes van dit unieke, heerlijke en frisse drankje, Hïvy!